Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τη WEWE Global

More
1 year 4 weeks ago #239184 by jonsmaradona
Πολλές εταιρείες απαγορεύονται σε κάποιες χώρες. Για παράδειγμα η Amway απαγορεύτηκε στην Κίνα αλλά αυτό δεν την σταμάτησε από το να λειτουργεί σε άλλες χώρες. Η WEWE Global έχει πραγματική παροχή υπηρεσιών. Έχει το cloud minting που αποτελεί παροχή υπηρεσιών. Σε μια ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ τα λεφτά δεν βγαίνουν από την παροχή υπηρεσιών αλλά από το να συστήσω άτομα.

Άμα συστήσω κάποιο άτομο και δεν αγοράσει τίποτα από την εταιρεία δεν παίρνω τίποτα. Το κόστος να μπει κάποιος στην εταιρεία είναι εντελώς δωρεάν. Από τη στιγμή που πάρετε κάποιο πακέτο έχει κόστος εγγραφής 39 ευρώ που σας τα πιστώνει πίσω. Έχει πολύ μικρά κόστη για να λειτουργεί στο data center στις Σεϋχέλλες. Γι’ αυτό έχει απόδοση 10%. Αν το data center ήταν στην Αμερική θα είχε πολύ μικρότερη απόδοση. Γι’ αυτό οι εταιρείες φεύγουν από την Αμερική και πάνε σε άλλες χώρες. Γιατί μπορούν να βρουν φτηνά εργατικά χέρια και έχουν μεγαλύτερα κέρδη. Δεν πηγαίνουν στην Ινδία γιατί εκεί τα κρύπτο είναι αμφιλεγόμενα.

Πρέπει το data center να είναι σε μια μικρή και crypto friendly χώρα. Αν πάμε σε ακριβή χώρα οι αποδόσεις θα είναι πολύ μικρότερες. Δεν θα συμφέρουν τόσο επιχειρηματικά. Είναι απαράδεκτο να λέμε ότι επειδή το data center είναι στις Σεϋχέλλες είναι επισφαλής η εταιρεία. Όταν το κόστος ενός υπαλλήλου για το data center είναι 5.000 στην Αμερική και 200 στις Σεϋχέλλες πού θα πηγαίνατε; Επίσης το ρεύμα και τα οικόπεδα είναι πιο ακριβά σε κάποιες χώρες.

Δεν μπορούμε να κάνουμε τα data center και τις αποδόσεις όπως γουστάρουμε. Και η Binance προσφέρει cloud minting με 46% και πρόγραμμα referral απλά δεν συμφέρει. Είναι και η Binance κομπίνα; Με αυτό το σκεπτικό ότι είναι πάνω από 5% το μήνα είναι κομπίνα. Και το Binance έχει μεγάλες αποδόσεις αλλά δεν είναι απάτη. Δείτε το άρθρο: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BITCOIN; ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ LIVE 19.00 09-01-23 #DIVRAMIS Ο χώρος του cloud minting έχει αυτές τις αποδόσεις. Όμως κάποιος που δεν ξέρει δεν μπορεί να καταλάβει.

Το cloud minting μπορεί να πετύχει πολύ μεγαλύτερα αποτελέσματα από 10% το μήνα. Και 50% το μήνα μπορεί να βγάλει κάποιος από το cloud minting. Και το Ερμής Δυναμικό είχε 1000 % απόδοση τότε που πήγα να τα βγάλω και κατάφερα να πάω στην Αγγλία να σπουδάσω για να μπορώ να καταλάβω σήμερα τι είναι πυραμίδα και τι όχι. Δούλευα 14 ώρες την ημέρα σερβιτόρος στη Μήλο για να τα καταφέρω. Εγώ πήρα 1000% απόδοση. Η εταιρεία έβγαλε 4500% απόδοση. Στο αμοιβαίο κεφάλαιο δίνουν μόνο το 25% των κερδών στους πελάτες. Τότε δεν το ήξερα αλλά ήμουν έφηβος.

Εσείς είστε μεγάλα παιδιά και μπορείτε να κάνετε έρευνα. Αν για παράδειγμα κάνω έρευνα για την Coca Cola δεν πρέπει να πάρω τηλέφωνο και την ίδια την εταιρεία; Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη LYOPAY για να σιγουρευτείτε και να πάει όποιος influencer στην επόμενη έκθεση στο Dubai. Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας είναι εύκολα. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει.

Would you like more information? Call me now on 6972364387

Make crypto money with WEWE:
https://zort.me/FHutj
Subscribe to my channel:
https://zort.me/eUgZX
Join my training group on Telegram:
https://t.me/wewegreece
Subscribe to my Newsletter:
https://paramarketing.gr/crypto-newsletter/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 months 1 week ago #249222 by GeorgeWilson
Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για την εξόρυξη κρυπτογράφησης. Ξέρω ότι για ορισμένους ανθρώπους είναι αρκετά κερδοφόρο, αλλά υπάρχουν πολλές αποχρώσεις και δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό. Μπορώ να πω ότι καταφέρνω να κερδίζω από την τοποθέτηση στοιχημάτων σε ιστότοπους από το https://www.stoiximatikesetairies.tv/ και για μένα είναι μια καλή πηγή πρόσθετου εισοδήματος, επειδή ενδιαφέρομαι για τον αθλητισμό εδώ και πολύ καιρό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 week 3 days ago #256903 by Winston
Great article, Thanks a lot pertaining to expressing This specific know-how. Outstandingly prepared content, only when most web owners presented a similar a higher level written content because you, the world wide web has to be superior position. Remember to continue! indiska e visumberättigande djiboutianska medborgare

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 day 14 hours ago #257043 by Winston
We'd mention the fact that this may be a a good place associated with a terrific man, i will be pleased to look at the. Security Consultant in New York

Please Log in or Create an account to join the conversation.