Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames

More
2 months 2 weeks ago #140493 by aminez200
Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames
File Attachment:


In de loop der jaren heeft Kim Kardashian gediend als een spreekwoordelijke banner voor een aantal aankomende adidas Yeezy-producten, waarbij ze pronkt met niet-uitgebrachte paren en samples op haar sociale-mediakanalen. Vandaag is Kim naar haar Snapchat gegaan om te pronken met afbeeldingen van twee aankomende neon-geklede versies van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Dames die beide naar verluidt glow-in-the-dark-mogelijkheden hebben, evenals meer blikken op paren die we al hebben bekend met de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Heren "Coppers" uit het aangekondigde "Black Friday" -pakket en de Statics van december 2018.

Maart zal worden gestapeld met adidas Yeezy-releases, aangezien drie verschillende kleurstellingen van de Adidas Yeezy Boost 350 V2 Sale op 16 maart in beperkte hoeveelheden zullen verschijnen. De "Hyperspace" colorway, exclusief voor Azië, heeft een lichtgrijs bovenwerk met hints van een lichte gom op de buitenzool en op het doorschijnende streepje dat is geïmplementeerd op de elastische Primeknit-schaal.

De tijden zijn zeker veranderd voor adidas en hun YEEZY-arm. Ze hebben misschien hun beste verkoopcijfers ooit, maar je kunt dat terugbrengen tot buitensporige productieaantallen, met paren
van Adidas Yeezy Boost 350 V2 Goedkoop die voor het eerst op de planken staan. Dat gezegd hebbende, sommige paren van 350's zijn nog steeds zeldzamer dan Knicks-overwinningen.

Please Đăng nhập or Create an account to join the conversation.